Добредојдовте на официјалната страна на нашето ЗДРУЖЕНИЕ НА ГРАЃАНИ ЗА СОЦИЈАЛЕН И ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ
ИН ВИВО - Скопје

Актуелните активности на ИН ВИВО се спроведуваат со финансиска поддршка од